U županijskom Domu zdravlja s radom počela nova ordinacija opće medicine i specijalistička ordinacija oralne kirurgije

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder-Vlahinja u utorak 18.veljače posjetili su Dom zdravlja Koprivničko-križevačke županije gdje su se susreli s ravnateljicom Marijom Krajina koja ih je informirala o radu ustanove te razini zdravstvene zaštite na području županije. Zamjenik je istaknuo zadovoljstvo s radom Doma zdravlja kazavši kako Županija nastoji kroz programe i mjere maksimalno pomoći kako bi razina zdravstvene zaštite za stanovnike županije bila na najvećoj mogućoj razini.

Zamjenik i pročelnica  su nakon sastanka s ravnateljicom obišli i novootvorenu ordinaciju opće (obiteljske) medicine dr. Irene Celiščak-Koštarić te specijalističku ordinaciju oralne kirurgije dr.med.dent Ive Sabljo.

Ordinacija dr. Celiščak-Koštarić još uvijek prima pacijente za upis, a radi parnim danima poslijepodne (13.30-20.30) i neparnim danima prijepodne (7.00-13.30). Broj telefona ordinacije je 279-645. Za upis je potrebno doći u ordinaciju sa zdravstvenom iskaznicom.

Ordinacija dr. Sabljo ponedjeljkom i srijedom radi poslijepodne (13.00 – 21.00), a utorkom, četvrtkom i petkom u jutarnjem terminu (7.00 – 15.00). Broj telefona ordinacije je 279-641.

Vezano

Komentari su zatvoreni.