Svoboda odigrao fantastično u porazu od Cibone

Nastavilo se natjecanje u HT Premijer ligi za košarkaše, a bilježimo sjajan napadački učinak Ivana Svobode. Večeras je njegova Hermes Analitica gostovala u Dvorani Dražena Petrovića kod Cibone i upisala uvjerljiv poraz. Završilo je 122:75 u dvoboju branitelja naslova prvaka Hrvatske i trenutačno posljednje momčadi lige koja će se grčevito boriti za ostanak u elitnom razredu.

Unatoč porazu, Križevčanina može veseliti sjajna napadačka partija. U koš Cibone natrpao je 21 poen, iz igre je šutirao odličnih 7/13, od čega trice odličnih 5/10. Tome je dodao dva skoka i tri asistencije, a sve to za samo 26:44 minuta provedenih na parketu. U redovima Hermesa bio je najefikasniji strijelac, dok je na utakmici više od njega zabio samo Roko Badžim koji je stao na 23 poena.

U ranije odigranoj utakmici ovog kola, Zabok je iznenađujuće lako slavio kod kuće pritiv Gorice sa 82:63. Luku Tomasa nije služio šut, ali je odigrao svestranu partiju u kojoj je popunio sve statističke kategorije. Na koncu je došao do šest poena te jednako toliko skokova i asistencija.

Rezultati by SofaScore

Vezano

Komentari su zatvoreni.