Danas se u Likovnoj galeriji održava izložba i dobrotvorna aukcija fotografija: “Otvoreno srce”

“Otvoreno srce” je dobrotvorna izložba u suradnji s inicijativom Malo srce Križevaca, Centrom za socijalnu skrb Križevci i Gradskim muzejom Križevci. Cilj joj je prikupiti sredstva kako bi sugrađanima slabijeg imovinskog stanja utoplila nadolazeću zimu i blagdane, a prvenstveno izmamila osmijeh na dječja lica i pomogla samohranim roditeljima.

Devetero autora s područja Križevaca i okolice odlučilo je otvoriti svoje srce i ponuditi vam radove koji će biti izloženi u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci. Uz originalne fotografije, na prodaju će biti i razglednice.

Autori su: Dunja Šverko, Tomislav Sukalić, Miroslav Stručić, Maja Ljubojević, Antonio Balić, Renata Maurović, Davor Jembrek, Snježana Lukačić i Ana Petek

Razveselimo nekoga originalnim poklonom, iznenadimo razglednicom i usrećimo više ljudi, otvorimo više srca. Ovo je mali znak pažnje kojim želimo pokazati sugrađanima da nisu sami i da mislimo na njih. Povežimo se kroz suosjećanje i dobru volju, budimo tu za svoju proširenu obitelj.

Otvorenje izložbe je u 18 sati, a početak aukcije u 18:30.

Vezano

Komentari su zatvoreni.