Eno-gastro bajka uspješna četvrtu godinu za redom

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održana je 4. Eno-gastro bajka s ciljem povezivanja malih proizvođača i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s poslovnim subjektima. Uvodno su okupljene pozdravili direktor Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. Tihomir Hodak i gradonačelnik Križevaca, Mario Rajn.

Gradonačelnik je pozdravio izlagače i goste koji su uveličali ovaj događaj te s radošću obznanio kako se već priča o petoj Eno-gastro bajci, koja trenutno četvrtu godinu za redom bilježi uspjeh. Jedan od noviteta koje je gradonačelnik spomenuo u suradnji s Križevačkim poduzetničkim centrom jest dućan domaćih proizvoda, koji će biti pozicioniran na samom ulazu.

Kao potporu OPG-ovcima, gradonačelnik je ukratko predstavio aplikaciju “OPG Direkt” koja će služiti kao poveznica između proizvođača i kupaca. Za kraj se osvrnuo na javni natječaj koji je trenutno aktualan, a poziva sve koji žele i dalje izlagati na gradskoj tržnici, da se jave za sufinanciranje.

Događaju su prisustvovali pročelnici upravnih tijela Grada Križevaca, predsjednik Gradskog vijeća, Marko Katanović i brojni drugi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.