Večeras na 9. STEAM večeri o gastro kulturi i kreativnoj fotografiji

Kakva je gastro kultura u Hrvatskoj i regiji, koliko se visoka tehnologija umiješala u pripremu jela, što je cinemagraph i zašto i danas funkcioniraju blogovi – samo su neke od tema o kojima možete čuti večera na 9. STEAM večeri, uz gosta gastro blogera, fotografa i digitalnog kreativca Darka Kontina, na 1. katu Caffe bara „Bull 23“ u Križevcima, s početkom u 20 sati. Tribinu će moderirati Hrvoje Belani, upravitelj Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“.

Darko Kontin po struci je diplomirani ekonomist s poduzetničkim iskustvom u turizmu i IT-u, jedan od najpoznatijih hrvatskih gastro blogera i kreativni direktor u Flavorificu, kreativnom studiju za kulinarske sadržaje iz Zagreba. Tribina „Od stola do piksela: ljepota hrane u oku kušača“ dio je serijala kratkih tribina „STEAM večeri“ koji križevačka udruga P.O.I.N.T. sa Zakladom za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i partnerima organizira u sklopu EU projekta „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“.

Projekt „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“ provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno