U utorak tribina „Gradska poljoprivreda – poljoprivreda budućnosti ili …?”

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige pod motom „Zeleno, što volim zeleno” Ogranak Matice hrvatske u Križevcima i Visoko gospodarsko učilište u Križevcima pozivaju u utorak 22. listopada 2019. u 19 sati na tribinu „Gradska poljoprivreda – poljoprivreda budućnosti ili …?”.

Gost tribine bit će prof. dr. sc. Ivica Kisić, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, dok će tribinu moderirati dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima.

Tribina će se održati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković ” Križevcima.

 

 

Prof. dr. sc. Ivica Kisić utemeljitelj je studija Ekološka poljoprivreda na preddiplomskom studiju, odnosno voditelj diplomskog studija Ekološka poljoprivreda i agroturizam na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dugogodišnji je član Vijeća interdisciplinarnih sveučilišnih poslijediplomskih stručnih studija: Ekoinženjerstvo i Upravljanje gradom, koji se izvode pri Centru za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu. Dugi niz godina kao član stručnog povjerenstva Akreditacijskog savjeta Agencije za znanost i visoko obrazovanje sudjeluje u vrednovanju učilišta i sveučilišta.

U dosadašnjoj znanstvenoj karijeri objavio je znanstvene i stručne radove s 250 znanstvenika iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Brazila, Crne Gore, Češke, Finske, Hrvatske, Japana, Kine, Mađarske, Makedonije, Njemačke, Slovačke, Slovenije, Srbije, Španjolske, SAD i Velike Britanije. Do sada je kao autor ili koautor objavio 11 knjiga, a također je i autor ili koautor 19 poglavlja u znanstvenim i stručnim knjigama.

Agronomski fakultet povodom dana Fakulteta dodijelio mu je Medalju fakulteta za izniman doprinos u znanstvenoistraživačkoj, nastavnoj i stručnoj djelatnosti. Za izvrsnost u nastavi studenti Agronomskog fakulteta ocijenili su ga najboljim profesorom u školskoj godini 2018./19.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.