Dječji tjedan – druženje udomitelja i djece

Jučer se u okviru obilježavanja Dječjeg tjedna u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci treću godinu za redom održalo druženje udomiteljskih obitelji te djece i mladih u udomiteljskim obiteljima u organizaciji Centra za socijalnu skrb Križevci i Udruženja „Djeca prva“ Zagreb. Druženju su prisustvovali zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Križevci Sanja Jakopović, predsjednica Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece Dubravka Čordašev, ravnatelji osnovnih škola, udruga Maslačak, udomitelji i djeca čija je iskustva bilo moguće čuti te ostali brojni gosti.

Program „Zajedno za djecu“ ukratko je predstavila ispred Udruženja „Djeca prva“ Natalija Stanković naglasivši kako je program financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se s ciljem pružanja podrške udomiteljstvu.

Pročelnik Novosel istaknuo je zadovoljstvo ovim druženjem te organizatorima, njihovim partnerima i samim udomiteljima zahvalio na trudu koji ulažu u udomiteljstvo i u samo druženje. Naglasio je i kako je Grad Križevci grad prijatelj djece te da svojim aktivnostima kontinuirano nastoji opravdati taj status i da mu je drago što su organizatori druženja treću godinu za redom uklopili druženje u aktivnosti Dječjeg tjedna.

Vezano

Komentari su zatvoreni.