Maslačci održali završnu konferenciju “Zajedno možemo više”

U petak, 23. kolovoza 2019. u kući u Gundulićevoj ulici održana je završna konferencija projekta “Zajedno možemo više”, čiji je nositelj bila Udruga “Maslačak” Križevci uz partnere Osnovnu školu Ljudevita Modeca Križevci i Gimnaziju Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja i Koprivničko-križevačke županije.

O projektu su govorile predsjednica udruge Tamara Premuš i voditeljica prof. Kristina Kranjčević. Opći cilj projekta je bio pružiti podršku u povećanju kvalitete života i socijalne uključenosti djece i mladih s teškoćama u razvoju u lokalnoj zajednici. Specifični ciljevi su bili kroz suradničko usvajanje znanja i vještina unaprijediti njihove životne vještine; poticati kreativnost i stvaralaštvo i razviti svijest o važnosti bavljenja sportom te uključivanje volontera.

Prigodnim riječima, pohvalama i pozivom na daljnju suradnju prisutnima su se obratili Željka Koluder Vlahinja, pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti, prof. Dražen Bokan, ravnatelj O.Š. Ljudevita Modeca Križevci, prof. Mladen Tenodi, viši savjetnik za odgoj, obrazovanje, kulturu, tehničku kulturu i sport pri Gradu Križevcima te Dario Car iz Centra za mlade Križevci. Nakon konferencije uslijedilo je domjenak koji su pripremili članovi Udruge.

(foto: Tamara Premuš)

Vezano

Komentari su zatvoreni.