U Križevcima održana prva sjednica  Organizacijskog odbora 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

U četvrtak 27. lipnja u Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima održana je prva sjednica  Organizacijskog odbora 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije kojom je predsjedao župan, ujedno i Predsjednik Organizacijskog odbora Darko Koren. Na sastanku se raspravljalo o organizacijskim i financijskim aktivnostima vezanim za pripremu 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije te je dogovoreno da će se sajam i ove godine održati od 8. do 10. listopada 2019. godine.

Raspravljalo se i o prijedlozima teme sajma, mogućim partnerima te programu same manifestacije. Sadržaji koji su već tradicionalni te se zbog velikog interesa posjetitelja ponavljaju iz godine u godinu poput revije frizura i modne revije, nagradne igre ili prezentacije obrtničkih zanimanja učenika strukovnih škola održat će se i ove godine, a program će biti popunjen i novim zanimljivim sadržajima.
Za direktora sajma članovi organizacijskog odbora i ove godine jednoglasno su izabrali Božu Baraća, tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Uz župana Korena, sastanku su prisustvovali i županijski pročelnici, ravnateljica PORA Razvojne Agencije Melita Birčić, zamjenik križevačkog gradonačelnika Mario Martinčević,tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać te članovi Organizacijskog odbora.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.