Obilazak radova na području grada Križevaca

Pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović danas je obišao trenutne radove na području grada Križevaca. Obišao je radove u sklopu modernizacije nerazvrstanih cesta na odvojku u Novom Đurđicu, odvojku Kosovec i odvojku Karane te radove na proširenju odlagališta otpada.
Za modernizaciju nerazvrstanih cesta proračunom je osigurano 700.000,00 kn. Radovi na odvojku u Novom Đurđicu, odvojku Kosovec i odvojku Karane u potpunosti su financirani iz proračuna. Dok su na odvojku Karane radovi završeni, na odvojcima u Novom Đurđicu i odvojku Kosovec su postavljene betonske cijevi propusta za odvodnju. Sljedeći korak je priprema kamene podloge za asfalt. Ugovorena vrijednost radova iznosi 398.820,00 kn + PDV. Radove izvodi Park d.o.o. iz Križevaca.
U tijeku su radovi i na proširenju odlagališta otpada „Ivančino brdo“. Procijenjena vrijednost radova iznosi 3.600.000,00 kn s PDV-om. Radove izvodi G.T. trade d.o.o. iz Splita. Trenutno se obavljaju završni radovi čiji se završetak očekuje sredinom srpnja. Radovi se financiraju u vrijednosti 60% iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dok se preostali iznos od 40% financira iz proračuna grada Križevaca.

Vezano

Komentari su zatvoreni.