Križevčanin Franko Kovačević potpisao za Hoffenheim, klub u kojem igra Andrej Kramarić!

Mladi napadač Franko Kovačević novi je igrač njemačkog prvoligaša Hoffenheima s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine. Prvotno će igrati za U23 momčad koja se natječe u Regionalnoj ligi.

19-godišnji Križevčanin je proteklu polusezonu proveo na posudbi u Rudešu gdje je došao iz Hajduka te je upisao 13 nastupa bez postignutog gola, a zagrebački klub je prema navodima Dalmatinskog portala iskoristio opciju otkupa ugovora za 300.000 eura te ga je potom proslijedio u Hoffenheim.

Kovačević je član Hajduka bio od ljeta 2017. godine, a za prvu momčad je upisao samo deset službenih nastupa u kojima nije postigao pogodak dok je u deset prijateljskih utakmica pet puta tresao mreže suparnika. Prije Hajduka je bio član Rijeke, Bjelovara, Varaždina te Križevaca u kojima je započeo s igranjem.

Nakon potpisa ugovora preko društvenih mreža je poručio: “Vrlo sam sretan i počašćen što sam postao novi igrač Hoffenheima. Hvala Hajduku. Ovdje sam ispunio svoje snove! Hvala Torcidi, navijačima i svim ljudima u Splitu koji su mi pomagali i na neki način me odgojili. Hajduk je dio mene i ponosno ću ga nositi svugdje! Još jednom veliko HVALA!”

 

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.