Članovi županijskog Savjeta za umirovljenike sastali se na temu obilježavanja Međunarodnog dana obitelji

Članovi Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije sastali su se u utorak, 30. travnja kako bi razgovarali o organizaciji obilježavanja Međunarodnog dana obitelji koji se slavi 15. svibnja.

Sjednicu je vodio predsjednik Savjeta, ujedno i predsjednik Županijske skupštine, Željko Pintar, a prisustvovao joj je i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je pozdravio okupljene te pohvalio rad Savjet na aktivnostima podizanja kvalitete života starijih osoba.

Kao što je istaknuo predsjednik Pintar, Međunarodni dan obitelji prilika je da se prisjetimo važnosti obitelji kao osnovnog elementa svakog društva, a edukativne se tribine planiraju održati u sva tri županijska grada. Prva tribina je na rasporedu 15. svibnja u 13 sati u Domu za starije i nemoćne osobe u Koprivnici, druga će se održati u Križevcima 17. svibnja u 10 sati u prostorima Udruge umirovljenika, a treća 23. svibnja u Đurđevcu u zgradi INA-e.

Naziv tribina je „Uloga obitelji i društva u skrbi za starije osobe“, a predavači će biti ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica Danijel Rušak te predsjednik Pintar.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani, a posebno umirovljenici, da se odazovu edukativnim tribinama i na taj način prigodno obilježe Međunarodni dan obitelji.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.