Održana godišnja sjednica KUD-a “Prigorje”

U petak 12.04.2019.g. održana je redovna godišnja sjednica skupštine KUD-a “Prigorje”, u restoranu “Vojarna” u Križevcima. Svojim prisustvom ovu sjednicu uveličali su gradonačelnik Mario Rajn te saborski zastupnik Branko Hrg, koji su izrazili svoje čestitke društvu povodom primitka Zahvalnice Koprivničko – križevačke županije za uspjehe u radu i postignute zasluge na području njegovanja izvornog folklora Prigorja i Bilogore, pohvalili rad društva te dali poticaj i podršku za daljnji rad.

Sjednicu je otvorila i vodila tajnica društva Petra Kamenarić, a izvješće o radu u protekloj godini te plan rada za 2019.g. iznijela je predsjednica društva Martina Zrno. Pregled održanih nastupa te stručni osvrt na rad u protekloj godini iznio je voditelj Ivan Vinković.

Tom prigodom upisani su i novi članovi, njih 17 što je dalo jedan poseban pečat ovom okupljanju. U ime novih članova obratio se Milan Gudek i iskazao svoje zadovoljstvo i zahvalu te obećanje da ćemo zajedno dalje graditi uspjehe društva.

Za društvo je protekla godina bila iznimno važna jer su ostvareni značajni rezultati na području istraživanja, okupljanja stanovništva u ruralnim područjima te stečenog iskustva tijekom rada na projektu Umjetnost i kultura 54+ financiranog iz EZ fonda. Nakon sjednice članovi su se s gostima družili uz domjenak i glazbu, te u neformalnom razgovoru s gradonačelnikom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.