Na subotnjoj radionici saznajte sve o potencijalu Vašeg poslovanja na Instagramu

Pridruži se milijunima korisnika Instagrama i nauči sve o hashtagovima, Story trikovima, koga pratiti i kako biti praćen, kako obraditi i kreirati sadržaj. Kako odrediti strategiju i komunikaciju s publikom, kako postaviti objave za automatsku objavu, kako pratiti i analizirati statistiku? Društvena mreža s vizualnom komunikacijom ima svoje specifičnosti koje se mogu upoznati na besplatnoj radionici “Vaše poslovanje na Instagramu” u sklopu 15. Culture Shock Festivala, koja će se održati u subotu, 13. travnja 2019. u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci s početkom u 14 sati.

– Bavit ćemo se formatima, fotografijama, videima i Storyjima za vaš budući Insta poslovni profil. Kako nisu svi umjetničke duše ili profesionalci za dizajn, upoznat ćete neke alate koji će vam olakšati kreiranje vizuala za Instagram i razne aplikacije za dizajn Storyja, istaknuo je voditelj radionice Jure Sić, web developer i razvojni inženjer u zagrebačkoj kompaniji “Q Software”.

Radionica je idealna za vlasnike manjih poslovnih objekata, obrtnike, OPG-ovce, odnosno za sve one koji žele biti prisutni na internetu, ali nemaju sredstva za unajmiti marketinške agencije. Polaznicima nije potrebno računalo ni mobitel kako bi mogli pratiti ili sudjelovati u radionici. Ulazak i sudjelovanje na radionici je slobodno.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.