Križevci pokreću Sajam cvijeća; prvo izdanje od 12. do 14. travnja na Nemčićevom i Strossmayerovom trgu

Grad Križevci ove godine po prvi puta pokreće veliki Sajam cvijeća pod nazivom „Križevci u cvijeću“ koji će se održati od 12. do 14. travnja na Nemčićevom i Strossmayerovom trgu. Cilj sajma je promocija cvjećara, domaćih radinosti i male vrtne mehanizacije s jedne strane, te omogućavanje stanovnicima Križevaca i Prigorja kupnju cvijeća i mehanizacije po sajamskim cijenama.

Predviđena je prodaja cvijeća, sadnica, lončanica, trajnica, kaktusa, sukulenata, ukrasnog bilja, grmlja i drveća, ljekovitog i začinskog bilja, sjemena, lukovica, gomolja, rezanog cvijeća, motiva cvijeća kroz razne tehnike umjetnosti i slično kao i strojeva i alata za hortikulturu, supstrata za sadnju drveća i ukrasnog bilja, zaštitnih sredstava, vrtne opreme te strojeva, vozila i slično.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji se bave ovim djelatnostima da se prijave za besplatno sudjelovanje na Sajmu putem sljedećeg linka: https://krizevci.hr/dokumenti/javni-poziv-za-sudjelovanje-na-sajmu-krizevci-u-cvijecu/, ističu iz križevačke gradske uprave.

Javni poziv otvoren je do 1. travnja, a cijeli program Sajma cvijeća bit će uskoro predstavljen javnosti.

Vezano

Komentari su zatvoreni.