Održana godišnja skupština DVD-a Bojnikovec

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bojnikovec održalo je u subotu svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj su nazočili brojni uzvanici i gosti. Skupštinu je otvorio i njome predsjedao predsjednik Društva Darko Fureš. Sva izvješća i planovi su prihvaćeni jednoglasno.

Pozdravnim riječima obratili su se predstavnici nekih DVD-ova, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Križevaca Ivan Mužić i predsjednik Gradskog vijeća grada Križevaca Marko Katanović.

Katanović je pohvalio rad Društva i čestitao svima koji su sudjelovali u radu u prošloj godini, jer izvještaj je pokazao kako je Društvo bilo iznimno aktivno. -Činimo sve da Križevci budu bolji, veseliji, sretniji, ljepši i poželjno mjesto za život. Upravo na i vi na tom putu pomažete i hvala vam na tome. Prošle godine je riješen jedan dugogodišnji problem, a to je autobusno stajalište.

Veseli me što ovdje ima dosta djece i stoga sam sretan što večeras mogu podijeliti s vama informaciju da će ove godine u Bojnikovcu biti uređen dječje igralište. Sprave za igralište su već u postupku nabavljanja i igralište će kroz nekoliko mjeseci biti u funkciji. Također, u postupku je i rješavanje dokumentacije za uređenje vaše kapelice, tako da će i to pitanje biti riješeno. – poručio je Katanović te dodao da je kako u Gradu Križevcima imaju partnera.

Na samom kraju skupštine dodijeljene su zahvalnice i priznanja članovima i sponzorima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.