Dobrovoljno vatrogasno društvo Majurec održalo godišnju skupštinu

U petak, 15. veljače Dobrovoljno vatrogasno društvo Majurec održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu koju je otvorila predsjednica Društva Dijana Jandrašec.

Prilikom podnošenja Izvješća o radu, predsjednica je kazala kako je Društvo prošle godine bilo aktivno pa su tako pored brojnih aktivnosti uređivali spremište i okoliš oko doma, sudjelovali na natjecanjima i provodili protupožarnu preventivu. Na kraju podnošenja Izvješća, predsjednica Društva zahvalila je svima koji su se uključivali u akcije uređenja.

U planu Društva za 2019. godinu je dovršetak spremišta, uređenje unutarnjih prostorija doma i rješavanje problema vlage u domu, napraviti nadstrešnicu, odlaziti na natjecanja i obavljati protupožarnu preventivu.

Nakon što su sva izvješća jednoglasno prihvaćena, uslijedila je pozdravna riječ gostiju pa su se tako obratili Slavko Gotić ispred JVP Križevci, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić te gradonačelnik Mario Rajn. Svi oni uputili su čestitke povodom svih ostvarenih aktivnosti te poželjeli da im se svi planovi u ovoj godini ostvare.

Gradonačelnik Rajn još je jednom naglasio kako je Grad tu kao podrška i kako su vrata Gradske uprave otvorena za suradnju. U sklopu skupštine dodijeljena su i priznanja, a skupštini je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela Krešimir Brunović.

Vezano

Komentari su zatvoreni.