DVD Stari Bošnjani održao redovnu godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Stari Bošnjani održao je u petak, 8. veljače redovnu godišnju skupštinu.
Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Darko Habdija koji je ujedno podnio Izvješće o radu pri čemu se osvrnuo na vrlo dobre rezultate na vatrogasnim natjecanjima i istaknuo potrebu za novim krovištem na vatrogasnom domu.

Sva izvješća usvojena su jednoglasno, a čestitke DVD-u na sjajnim rezultatima uputili su predstavnici brojnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, predsjednica Mjesnog odbora Carevdar Danijela Jakopović, potpredsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Slavko Gotić, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, načelnik Općine Sokolovac Vlado Bakšaj, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević te župnik Damir Burlić koji je ujedno blagoslovio okupljene.

Osim čestitki, zamjenik Martinčević osvrnuo se i na planove: „Vujići su završili dom, a projekt doma u Vojakovačkom Kloštru je završen i čitavo krovište starog objekta ide u rekonstrukciju. Projekt doma u Carevdaru je u obradi i velika je vjerojatnost da ćemo imati investiciju od nekih 7 milijuna kuna. Nismo zanemarili ovaj prostor, a ne vidim razlog da ne saniramo krovište doma i u Starim Bošnjanima ove godine.“

Vezano

Komentari su zatvoreni.