Turistička zajednica područja „Središnja Podravina“ sudjelovala na 9. Regionalnom susretu turističkih vodiča iz regije Alpe-Adria

Na poziv organizacije G-guide i Kluba profesionalnih turističkih vodiča Slovenije, dana 6. veljače direktorica Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“ Elizabeta Milanović Glavica sudjelovala je na 9. Regionalnom susretu turističkih vodiča iz regije Alpe Adria, kao jedna od šest panelista. Ostali sudionici bili su Iztok Silla, predavač na Visokoj školi za hotelijerstvo i turizam Bled i konzultant, Gregor Födransperg – pisac, fotograf, avanturist i vlasnik turističke agancije iz Slovenije, Georg Overs – direktor turističke regije Villach iz Austrije, Antonella Comelli – turistička vodička iz Italije i Ivana Karanikić iz turističke agencije Prolingua tours iz Kastva.

Raspravljalo se o ulozi, važnosti i povezivanju turističkih vodiča, prilikom čega je direktorica Milanović Glavica imala priliku predstaviti destinaciju Središnja Podravina i turističku ponudu Koprivničko-križevačke županije.

Vezano

Komentari su zatvoreni.