‘Incident’ u Klubu kulture: predstava ‘Stara škola kreka – iz tame u svjetlo’

Foto: Zdenko Balog

Prošlog petka je u rasprodanoj predstavi Marina Ivanovića Stoke u Križevcima uživalo oko stopedeset gledatelja. U ugodnoj atmosferi prepunog Kluba kulture sjajnom autobiografskom monodramom u režiji Marija Kovača, poznati reper Stoka nikoga nije ostavio ravnodušnim. Bilo je smijeha, ali i suza u iskrenoj priči o ovisnosti i životnom putu jednog repera.

U gotovo sat i pol, koliko je ova predstava trajala, mogli ste čuti i naučiti mnogo. “To je priča o svima nama. Ona se događa upravo sada, a svi smo mi aktivni sudionici.“ Kroz prikaz najgorih trenutaka jednog narkomana, njegovih dugova, laži i obmana dolazimo do spoznaje da izlaz uvijek postoji.

“Predstavu treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Pouka koju treba svaki roditelj, kako bi se znao nositi s problemom i prepoznati ga u samom početku.“ Po završetku predstave Stoka je najavio veliki koncert u Križevcima 2. ožujka te pozvao publiku u što većem broju obećavši da pozitivne atmosfere kao ni dobrog hip-hopa neće faliti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.