U petak u Klubu kulture igra ‘Stara škola kreka – iz tame u svjetlo’

Predstava poznatog hrvatskog repera Marina Ivanovića Stoke rasprodana je nekoliko dana uoči gostovanja u Križevcima.

Ovog će se petka, 2. veljače u 20 sati u križevačkom Klubu Kulture odigrati edukativna predstava pod imenom “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo”. U režiji Marija Kovača, ova autobiografska monodrama Marina Ivanovića Stoke namijenjena je svim generacijama.

Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati. Svoju životnu priču kao upozorenje mladim generacijama da ne ulaze u pakao droge Marin utjelovljuje u monodrami koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

– To je predstava za mlade, pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ulična hip-hop priča o ovisnosti i začaranom krugu droge. To je priča o svima nama. Ona se događa upravo sada, a svi smo mi aktivni sudionici, ističe glavni akter Marin Ivanović Stoka.

Predstavu “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo” treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. To je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi s problemom i prepoznati ga u samom početku.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.