SPARK radionice za najmlađe ovaj tjedan u knjižnici

Dječji odjel Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci prošle je godine, u sklopu projekta SPARK, organizirao obrazovni program namijenjen djeci od 3 do 7 godina pod nazivom “Tjedan mede Paddingtona“. Program koji se sastoji od dvije radionice održat će se i ove godine u vrijeme drugog dijela zimskih školskih praznika. Kako bi program uspješno završili, potrebno je sudjelovati na obje radionice u sljedećim terminima:

22.2. (srijeda) 13:30-14:30 3D pričaonica

24.2. (petak) 13:30-14:30 Radionica: Izrada ginjol lutke medvjedića

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen pa se svi zainteresirani trebaju prijaviti kako bi osigurali svoje mjesto. Djeca koja su već sudjelovala na programu “Tjedan mede Paddingtona” 2022. godine, moći će sudjelovati na nekom od sljedećih programa. Prijaviti se možete osobno u knjižnici, telefonom na 682-646 ili e-mailom na gkfm.do@gmail.com.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.