Kalnik je okolina gdje radost počinje

Foto: Lorena Golub

Siječanj je brzo došao, zima je na vrhuncu, priroda odmara i sniva. Jedino je Kalnik uvijek veseo i budan, priroda puna života, zrak svjež i nadahnjujuć.

Dani su kratki, noći duge, svi pričaju o siječanjskoj depresiji i sivilu. Ne razmišljajte o kratkim danima već svoje slobodno vrijeme provedite bezbrižno na Kalniku. Uživajte u prirodi, šetajte, trčite, pjevajte, mislite pozitivno…

Šetajući Kalnikom možete razbistriti svoje misli, odmoriti dušu i tijelo, naučiti nešto novo, upoznati divne ljude, naučiti nešto više o povijesti kraja, običajima i načinu života na selu.

Šetnja posebnom prirodom za vas može imati veliki značaj. Jer ako pažljivo osluškujemo note i cjelokupnu muziku prirode možemo naučiti jako puno. Možemo naučiti voljeti i zračiti pozitivnom energojim. U siječnju svi govore kako su pospani, nemaju energije,a jednostavno rješenje je priroda. Kada naučite slušati prirodu sve krene na bolje. Priroda nama daje ljepotu, ljepotu našim očima, a najvažnije je da tu ljepotu shvatimo u dubini svoje duše i da tu ljepotu prenosimo drugima. Tek tada ćemo u potpunosti razumijeti prirodu.

Uživajte u ovim predivnim danima, šetajte, mislite pozitivno, družite se, dijelite iskrenu ljubav, vi budite ljubav. I ne zaboravite na osmijeh!

Zima, hladnoća, tmurni dani, a vi ne znate kamo bi? Uputite se na Kalnik i dani će vam biti vedriji, duša odmorena, duh i tijelo nahranjeni pozitivom, a vi radosni. Jer svi putevi vode na Kalnik!

Vezano

Komentari su zatvoreni.