Nakon što je prozvao Đakića, Drele ostao bez ugovora s HRT-om

DAVOR DRETAR DRELE više neće raditi na HRT-u nakon što mu nije produžen ugovor.

“Istina je, ugovor mi nije produžen, ali nastavljamo suradnju na nekim novim projektima”, objasnio je za Index Drele.

Mnogi su pomislili da prekid suradnje ima veze s Dreletovim istupom u Križevcima kada je s pozornice prozvao HDZ-ovca Josipa Đakića, no omiljeni voditelj kaže da on misli da je riječ samo o slučajnosti.

“Iskreno vjerujem da se radi o vremenskoj koincidenciji te da to nema nikakve veze s pričom iz Križevaca”, rekao nam je Drele.

“Kao i inače, Hrvatska radiotelevizija ne komentira radno-pravne odnose”, rekli su za Index kratko s HRT-a.

Podsjećamo, Drele je vodio program proslave 70 godina jedne križevačke tvrtke, a na kraju je ljutito napustio pozornicu i to nakon što se s nje obratio HDZ-ovom saborskom zastupniku Josip Đakiću koji se našao na proslavi.

Kako je Index tad neslužbeno doznao, Drele je pri kraju programa stao za govornicu te ispričao kako, osim toga što je zabavljač, već 25 godina ima privatnu tvrtku zbog koje se svakodnevno bori s “tromim, sporim i potpuno nezainteresiranim državnim aparatom”.

Dodao je i da 25 godina hrani dvoje djece, suprugu i majku koja je udovica te naglasio da “nitko ne pita kako je malom čovjeku”. Nakon toga se osvrnuo na Josipa Đakića koji je bio među uzvanicima te mu prigovorio da cijelo vrijeme samo gleda u svoja dva mobitela.

Nakon što je priča izašla u javnost, Drele je na svom Facebooku prokomentirao događaj. “Mnogi se pitate što sam to sinoć izgovorio u Križevcima. Samo sam rekao ono što je svakome od poštenih, radišnih i iskrenih ljudi u Hrvatskoj već odavno jasno. A kada komičarima nije do smijeha…”, napisao je tad.

Drele je dosad vodio emisiju “Dobro jutro” na Drugom programu Hrvatskoga radija gdje je prešao nakon 17 godina rada na Narodnom radiju.(Index)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.