U utorak u Gradskoj vijećnici predstavljanje programa ‘Aktivni u zajednici’

Gradska upravaGrad Križevci i Zaklada „Zamah“ pozivaju na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“, koje će se održati u utorak 15. siječnja 2019. godine s početkom u 14:00 sati u prostorijama Gradske vijećnice, Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12/I, Križevci.

U okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada Zamah i u 2019. nastavlja provedbu programa „Aktivni u zajednici“. Mogući korisnici navedenog programa su: Udruge, osnovne i srednje škole, srednje strukovne škole, vrtići, pučka otvorena učilišta, muzeji, knjižnice.

– U razdoblju od 1.1.2019. do 31.12.2019. u 15 odabranih lokalnih zajednica s područja 5 županija, uključujući Koprivničko-križevačku županiju kao partneri namjeravamo intenzivno surađivati s organizacijama s ciljem da se osnažuje društveni kapital zajednice, financijski i organizacijski ojačaju organizacije, uspješnije provode projekti u zajednici, organiziraju kampanje i akcije, ta da organizacijama / ustanovama koje će sudjelovati u programu pružimo mogućnost da usvoje nova znanja i vještine potrebne za uspješniji rad u zajednici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.