Najava prvih izvođača na 9. Skaville Festivalu

9_Skaville_2015_KrizevciGrad Križevci će i u 2015. godini biti mjesto za sve ljude koji traže kvalitetan i raznolik sadržaj u kontinentalnoj Hrvatskoj, od muzičkih izvođača iz cijelog svijeta preko programa za najmlađe do sportskih i kulturnih aktivnosti. Početak ljeta na kontinentu označava upravo početak Skaville Festivala koji će se održati od 9. do 12. srpnja 2015. godine:
– Sretni smo da i u ovim teškim ekonomskim vremenima možemo razveseliti našu publiku i sve ljubitelje kvalitetne muzike još jednom selekcijom iznimnih izvođača koji će nastupiti na devetom izdanju Skaville Festivala, ističu organizatori te predstavljaju i festivalske ulaznice za ranoranioce po samo 80 kuna, što je promotivna cijena do 1. svibnja.

Među potvrđenim izvođačima ovogodišnjeg ljetnog festivalskog ludila u Križevcima su: KAWASAKI 3P (Zagreb), CHAINSKA BRASSIKA (Velika Britanija), GYPSY SKA ORQUESTRA (Venecuela), JEBOTON ANSAMBL (Zagreb), PIRATE RUDE SOUNDSYSTEM i DJs SKINS 1905 (Češka).

publika_skaville_2014_festivalSkaville Festival je povratkom u Križevce postao središnja gradska manifestacija koja privlači većinom mlađe posjetitelje iz cijele Hrvatske i regije a već dugi niz godina festival posjećuju i razni gosti iz cijele Europe. Opuštena i prijateljska atmosfera, odlična glazbena selekcija na dvije pozornice, besplatno kampiranje, sportski program, križevački bazeni i pregršt zanimljivog sadržaja mamac su ugodan boravak u Prigorju.  Ulaznice se mogu kupiti online na Entrio.hr, a uključuju i besplatno kampiranje. Tijekom svibnja cijena ulaznice raste na 90 kuna, dok će konačna cijena posljednjih četrdestak dana uoči početka festivala iznositi 99 kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.