Održana godišnja skupština AMK i MK Križevci

U prostorijama AMK Križevci održana je redovna godišnja skupština Auto-moto kluba i Moto kluba Križevci.
Uvodno je okupljene pozdravio predsjednik AMK i MK Križevci Dragutin Srečec nakon čega je tajnik Stjepan Peršin podnio Izvještaj o radu za 2018. godinu i Planove za 2019. godinu.

Na Skupštini je istaknuto kako je 2018. godina bila jedna od najuspješnijih godina te kako u prvih 11 mjeseci ove godine bilježe lagani porast prihoda i uspješnu realizaciju programa.

Tajnik Peršin je pohvalio suradnju s vrtićima, osnovnim i srednjim školama u provedbi prometne preventive kroz brojne akcije u 2018. godini. Ujedno je najavio kako će od prvog siječnja ispitivači imati tablete putem kojih će moći evidentirati pogreške te izdavati elektronska uvjerenja koja će se automatski dostavljati MUP-u. Najavio je i opremanje radionice te provedbu brojnih programa poput sigurno i vješto u prometu, motociklističkog i biciklističkog druženja, edukacija u školama, besplatnog pregleda motocikala i brojnih drugih.

Predsjednik Srečec još je jednom istaknuo kako AMK Križevci nudi brojne društvene aktivnosti pored osnovne djelatnosti i radi puno na prometnoj preventivi. Ujedno je uputio zahvalu stručnim službama i tajniku Peršinu na predanom radu te brojnim sponzorima na podršci.

Čestitke na uspješnoj godini uputio je zapovjednik JVP-a Križevci Ivan Matosović i pohvalio suradnju AMK i MK Križevci na organizaciji gradske moto utrke.

U ime Grada Križevaca obratio se zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević pohvalivši AMK Križevci što svoje napore ulaže upravo u najmlađe, ali isto tako i činjenicu da je upravo AMK Križevci jedan od članova Koordinacijskog odbora koji je pridonio da Grad Križevci stekne status Grada – prijatelja djece. Poželio im je uspješnu godinu te da po 20-i puta osvoje naslov prvaka Hrvatske.

Vezano

Komentari su zatvoreni.