Udruga “Vrtuljak” održala završnu konferenciju projekta “Obitelj je in”

Centar za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji Vrtuljak održao je u petak završnu konferenciju projekta „Obitelj je in“.

Cilj projekta je bio olakšati obiteljima i djeci rast i razvoj kroz razne edukacijske radionice za roditelje i djecu, te skrenuti pažnju na važnost obitelji u kontekstu razvoja djeteta i mladih. Kroz projekt je po prvi puta uvedeno obilježavanje Međunarodnog dana obitelji te Međunarodnog dana roditeljstva.

O projektu je detaljnije predstavila Ivona Hrg istaknuvši na kraju nadanje da će nastavkom projekta potaknuti još više roditelja na sudjelovanje u aktivnostima kroz projekt, a čime će i sama uspješnost projekta biti veća.

U ime Grada obratio se pročelnik Upravnog odjela za Odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalni skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel: “Sve što je kazano samo potvrđuje da ste na pravi način napravili ono što svaka Udruga mora i raditi i nadopunjuje neku prazninu koju eventualno javni sektor nije u stanju i mogućnosti pružati građanima, prvenstveno djeci i obiteljima, ali i dopunjujete svojim aktivnostima, zalaganjem i trudom sve ono što treba napraviti kako bi Križevci postali ugodno mjesto za življenje i zajednica prava kakva zaslužuje biti.“

Vezano

Komentari su zatvoreni.