U Križevačkom likovnom krugu otvorena prva samostalna izložba Zdenke Vrabec

U prostorijama Križevačkog likovnog kruga u nedjelju je otvorena prva samostalna izložba Zdenke Vrabec, predsjednice KLK-a. Na otvorenju je o slikarskoj tehnici Zdenke Vrabec govorio Zoran Homen ispred Križevačkog likovnog kruga naglasivši kako ova slikarica slika različite motive od pejsaža, cvijeća, mrtve prirode, veduta pa do sakralnih motiva. Prisjetio se njenih početaka u slikarstvu, te pohvalio njen trud i njenu organiziranost.

Zahvalu svima na dolasku i na podršci u radu uputila je sama Zdenka Vrabec istaknuvši kako se do sada predstavljala na kolonijama i skupnim izložbama, no kako je ovo prvi puta da je napravila samostalnu izložbu. Izložbu je otvorenom proglasio gradonačelnik Mario Rajn i pri tome uputio čestitke Zdenki Vrabec na prvoj samostalnoj izložbi. Pohvalio je i cijeli Križevački likovni krug te naglasio podršku Grada u njihovom radu.

Otvorenje izložbe posjetili su mnogobrojni, a ispred Grada Križevaca, pored gradonačelnika, otvorenju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško. Izložba ostaje otvorena do 26. prosinca 2018. godine.

Vezano

Komentari su zatvoreni.