Proglašeni najbolji motociklisti u sportskoj sezoni 2018.

U križevačkom hotelu Kalnik prošlog se vikenda okupio velik broj motociklista, ljubitelja motociklizma i gostiju na svečanom proglašenju najboljih pojedinaca, klubova i timova u sportskoj sezoni 2018., a svečanost su organizirali Hrvatski motociklistički savez i MK Križevci.

Priznanja su dodijeljena najboljim pojedincima, klubovima i timovima kao i organizatorima, sucima i ostalim pojedincima koji su pridonijeli motociklističkom sportu.

MK Križevci i ove je godine proglašen najboljim klubom, i to u kategorijama cestovne moto utrke i skuteri, dok je u kategoriji supermoto najboljim klubom proglašen MK Docdyno iz Vinkovaca.

Vozačem godine proglašen je Martin Vugrinec, u kategoriji skuteri slavio je Valentin Knapić, u kategoriji supermoto Antonio Kossi, a u kategoriji cestovne moto utrke vozačem godine proglašen Dario Horvat.

Na kraju svečanosti, povodom odlaska u mirovinu, Željku Nemčiću iz AMK “Križevci” uručeno je priznanje za dugogodišnji rad u stanici za tehnički pregled vozila. Svečanost su uveličali Ana Fortuna, OK Bend, Križevačka djevojačka straža i Križevačke mažoretkinje.

Okupljenima su se obratili koprivničko-križevački župan Darko Koren, predsjednik MK Križevci Dragutin Srečec, predsjednik HMS-a Stjepan Peršin, križevački gradonačelnik Mario Rajn i izaslanik predsjednika HAK-a Igor Šiško. Događanju je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota.

Vezano

Komentari su zatvoreni.