U podne u Velikoj gradskoj vijećnici predstavljanje publikacije ‘Civitas Crisiensis vol. 3’

Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije u Križevcima poziva na predstavljanje objavljene publikacije “CIVITAS CRISIENSIS – Radovi Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije Vol. 3”, koje će se održati u utorak, 11. prosinca 2018. u 12 sati u Velikoj vijećnici grada Križevaca, Ivana Zakmardija Dijankovečkoga 12, Križevci.

Na otvaranju će uvodnu riječ održati akademik Franjo Tomić, voditelj Zavoda i glavni urednik publikacije, a pozdravne riječi će uputiti domaćin, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn te gosti – akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Velimir Piškulić, gradonačelnik Grada Novi Vinodolski. Skup će pozdraviti i Ratimir Ljubić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije.

Samu publikaciju će predstaviti akademik Ferdo Bašić na temu “Radovi okruglog stola Prošlost, sadašnjost i budućnost pčelarstva u Hrvata”, prof. dr. sc. Siniša Srečec na temu “Radovi znanstvenog skupa Demistifikacija i valorizacija uzgoja i uporabe konoplje (Cannabis sativa L.) u industrijske i farmaceutske svrhe” te akademik Ferdo Bašić na temu “Rad izložen na okruglom stolu Uzgoj voćarskih kultura”. Ulazak na predstavljanje je slobodan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.