U petak na Strossu otvaranje Adventa u Križevcima 2018.

Klizalište, koncerti, dječji program i bogata ugostiteljska ponuda čekaju sve posjetitelje ovogodišnjeg, drugog izdanja Adventa u Križevcima. Advent počinje već u petak, 7. prosinca u 19 sati svečanim paljenjem lampica, nastupom Lane Čakija i besplatnim klizanjem za sve.

U tjednima koji slijede posjetitelje čekaju nastupi Pavela, Nole, Gradskog puhačkog orkestra, Lane Čakija, HPD-a Kalnik i zbora Osnovne škole Ljudevita Modeca, Luke Belanija i Tamburaškog sastava Miraz. Novost ovogodišnjeg Adventa je božićni sajam na kojem će svoje domaće proizvode izložiti brojne udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva križevačkog kraja i to u razdoblju od 21. prosinca do 24. prosinca.

Grad Križevci počastit će svoje građane križevačkim jelima na božićnom domjenku koji će se održati u petak, 21. prosinca u 10 sati. Jedno jelo je Križevački kotlić – paprikaš od nekoliko vrsta mesa i povrća koji je idealan baš za hladne dane, a drugo jelo je desert Ponaklić – Pociglenki, autohtono jelo ovog kraja koje se radi od vučenog tijesta, kukuruzne krupice i kravljeg sira.

Po prvi puta mali Križevčani moći će uživati u dječjem dočeku Nove Godine uz zabavni program za koji će se pobrinuti Spartans Gym, te konfete i dječji šampanjac točno u podne.

U Novu 2019. godinu Križevčane će uvesti Dobre Vibracije, band čiji je repertoar ispunjen podjednako domaćim i stranim hitovima, uz naravno klizalište, bogatu ugostiteljsku ponudu te vatromet i valcer u ponoć.

Klizalište ostaje otvoreno do 12. siječnja, cijena ulaznice je 10 kuna, a cijena najma klizaljki 10 kuna.

Organizatori Adventa u Križevcima su Grad Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca, a sponzori Adventa su Privredna banka Zagreb, KTC d.d., Poliklinika Medikadent, Filabeton d.o.o., Metal-mont d.o.o., Poljocentar d.o.o. Trgo-Agencija d.o.o., Tinktura d.o.o. i Anart design.

Vezano

Komentari su zatvoreni.