U Križevcima održana interaktivna radionica o programu Europa za građane

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizirao je u Križevcima interaktivnu radionicu o programu Europa za građane 2014-2020.

Program Europa za građane je program Europske unije koji promiče suradnju europskih zemalja u područjima vezanima za zajedničku europsku povijest i aktivno europsko građanstvo. Svrha Programa jest potaknuti građane Europe na promišljanje zajedničkih vrijednosti te na uključivanje u procese oblikovanja politika na EU razini, s ciljem osnaživanja osjećaja europskog identiteta i pripadnosti Europskoj uniji.

Radionica je održana u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“, a njena svrha je bila upoznati sudionike s prioritetima programa i svim promjenama koje su najavljene za 2019. godinu te pružiti savjetodavnu potporu pri pripremanju projektnih prijedloga za predstojeće natječaje.

Okupljene sudionike radionice je u ime Grada Križevaca pozdravio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te se zahvalio svima što su se okupili u velikom broju i s velikom zainteresiranošću.

Vezano

Komentari su zatvoreni.