Deset mladih nezaposlenih osoba educirano za voditelje Kluba za zapošljavanje

Foto: PORA

U prostorima PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije u utorak, 30. listopada održana je sjednica Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije kojom je predsjedao predsjednik Lokalnog partnerstva i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Zamjenik Ljubić na početku sjednice pozdravio je sve prisutne članove i zahvalio im na dolasku, a u nastavku sjednice Upravni odbor donio je Odluku o osnivanju Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije. Klub za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije osnovan je sa zadaćom uspostave sustava podrške kod zapošljavanja te razvoja vještina traženja posla na području Županije u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za sve 2“ odobrenog za financiranje u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda. Odluka stupa na snagu danom donošenja, 30. listopada 2018. godine.

Članovi Upravnog odbora zatim su upoznati s tijekom aktivnosti na provedbi projekta „Partnerstvo za sve 2“, gdje se sve aktivnosti realiziraju sukladno planiranim rokovima. Tijekom rujna održana je edukacija za voditelje Kluba za zapošljavanje koju je pohađalo deset mladih nezaposlenih osoba evidentiranih u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci.

Članovi Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje su predstavnici Koprivničko-križevačke županije, gradova Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, obrazovnih institucija, organizacija civilnog društva i gospodarstvenika.

Vezano

Komentari su zatvoreni.