Udruga ‘Maslačak’ sudjelovala na regionalnom događanju

Predsjednica Udruge “Maslačak” Križevci Tamara Premuš prisustvovala je 22. i 23. listopada 2018. na Regionalnom obilježavanju 15. godišnjice djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u Varaždinu. Ovom skupu su nazočili predstavnici brojnih organizacija civilnog društva različitog spektra djelovanja. Uz predstavnike Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u programu su sudjelovali i predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Ministarstva financija i Ministarstva uprave.

Prvi dan je protekao u raspravama po temama, a predsjednica Tamara Premuš je sudjelovala u raspravama o klimatskoj pravdi i djeluju li organizacije civilnog društva u Republici Hrvatskoj prema svojoj misiji ili prilikama za financiranje. Rasprave su bile konstruktivne i donijele niz zanimljivih zaključaka i prijedloga. Drugi dan je također bio pun novih informacija i prilika za stjecanje novih znanja te upoznavanje novih ljudi i izmjenu iskustava.

Udruga “Maslačak” Križevci je bila korisnik trogodišnje Institucionalne podrške financirane od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva (2014.-2016.). Na nedavni natječaj su također prijavili program institucionalne podrške čiji se rezultati očekuju uskoro te se nadaju pozitivnom rezultatu natječaja i osiguravanju financijskih sredstava za kontinuirano djelovanje tzv. hladni pogon.

Vezano

Komentari su zatvoreni.