21. obrtnički i gospodarski sajam županije od 9. do 11. studenog

U Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima je u srijedu održana 2. sjednica Organizacijskog odbora 21. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije na kojoj su definirane daljnje obveze i zaduženja. Sjednicu je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren, a pozdravne riječi uputio je i gradonačelnik Mario Rajn nakon čega je direktor Sajma Božo Barać govorio o programu.

Ovogodišnji sajam održat će se od 9. do 11. studenog s temom „EU fondovi za poduzetnike“, a partner sajma ove je godine Bjelovarsko-bilogorska županija. Novost ovogodišnjeg sajma su predavanja za poduzetnike vezano uz povlačenje EU sredstava koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU koja će se održati u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci kao i promocija autohtonih jela i pića „Okusi Podravine i Prigorja“ koju organizira Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

U sklopu sajma održat će se brojne kreativne radionice, te tradicionalno Martinje po Križevačkim štatutima kao i Revija frizura i modna revija. Članovi Organizacijskog odbora još su jednom uputili poziv izlagačima da se prijave i napomenuli kako će uskoro biti dostupan detaljan program Sajma.

Vezano

Komentari su zatvoreni.