Odigrano peto kolo 1. HRL-sjever: RK KTC prvi na ljestvici

Nakon odgođene utakmice 4. kola odigrano je 5. kolo 1. HRL-sjever u kojem je RK KTC gostovao u Kutini. Rukometni klub RK Moslavina iz Kutine je otprije poznat kao neugodan domaćin, zato ne čudi da je jučerašnja utakmica bila nesportski gruba.

Obje ekipe su u prvom poluvremenu igrale prosječan rukomet s dosta tehničkih pogrešaka. Domaćin je igrao duboku obranu takvu da su krila RK KTC-a bila zatvorena dok se slobodan prostor nalazio u sredini. RK KTC je imao slabu realizaciju sa sredine te je poluvrijeme završilo 14:10 za domaćina. Nakon relativno lošeg prvog poluvremena osjećala se nesigurnost kod naših igrača čemu je na kraj stao trener Dragutin Miklečić pa su naši dečki u drugo poluvrijeme ušli čvršće i sigurnije. Obrana RK KTC-a je bila izuzetno čvrsta i efikasna što je domaćinu otežavalo priliku za pogodak. RK KTC je izjednačio u 40. minuti kada je rezultat bio 17:17. U idućih 20 minuta je RK KTC primio samo 2 pogotka te je s rezultatom 19:24 pobijedio agresivnog domaćina.

Na duboku obranu RK Moslavine su od naše vanjske linije najbolje reagirali Matija Perajica i Filip Vučelić koji su zabili svaki po 8 pogodaka. Naša krila su bila čvrsto čuvana pa su Toni Pehar i Robert Marković zabili svaki po 2 pogodaka. Od ostalih su se u strijelce upisali Kristijan Kota s 3 pogotka i Neven Predojević s 1 pogotkom.

RK KTC ove sezone isključivo pobjeđuje te je zasluženo prvi na ljestvici 1. HRL-sjever. Iduće kolo je gostovanje u Đakovu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.