Križevčani u subotu s Metkovcima

Rukometaši KTC-a u subotu u 19 sati dočekuju Metković-Mehaniku u 14. kolu Paket24 Premijer lige, Lige B, završnoj utakmici uoči blagdanskog predaha. Bodovi su itekako značajni zbog prenošenja u Ligu za ostanak koja će početi 17. veljače. Metkovci su u prvom dijelu prvenstva pobijedili 27:19, vrijeme je za uzvrat, a KTC bi s pobjedom prenio čak 11 bodova u daljnju fazu natjecanja i kudikamo mirnije dočekao nastavak prvenstva. Očekuje se, naravno, i brojnija podrška s tribina u subotu u dvorani OŠ Ljudevita Modeca. Evo što su nam kratko, uoči utakmice, izjavili trener Sokač i igrač Mršić.

Dalibor Sokač, trener KTC-a: “Idemo staviti točku na i na polusezonu, Maksimalno odraditi domaću zadaću i otići na zasluženi odmor. Nadamo se i što većem odazivu naših poklonika na tribini jer se radi o iznimno značajnoj utakmici“.

Darko Mršić, igrač KTC-a: “Čeka nas jako važna utakmica s Metkovićem zbog prenošenja bodova u Ligu za ostanak. Pobjeda bi nam, definitivno, omogućila nešto ležerniji nastavak prvenstva, tako da pozivam navijače da nam daju dodatni vjetar u leđa kako bi bodovi ostali doma“.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.