Uključite se u kreiranje gradskog Proračuna za 2019. godinu

I ove godine križevačka gradska uprava poziva građane da se svojim prijedlozima i komentarima uključe u izradu Proračuna Grada Križevaca za 2019. godinu. Građani mogu svoje prijedloge dostavljati do 20. listopada putem maila proracun@krizevci.hr, a prijedlozi moraju sadržavati naziv projekta za koji bi htjeli da se realizira u 2019. godini i kratki opis.

Na tragu dosadašnjih napora da Križevce učinimo gradom koji maksimalno osluškuje vas, svoje građane, odlučili smo napraviti participativni proračun – gradski proračun koji ćemo zajedno aktivno stvarati. Ovime vas pozivam da nam se javite sa svojim prijedlozima i da učinimo zajedno naše Križevce gradom u kojem se živi još bolje i još ljepše,“ istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn.

Vezano
1 komentar
 1. Damir piše:

  Poštovani!
  Pošto smo vice prvaci po broju blokiranih građana u RH s 11,23 posto građana odnosno 2372 građana , Grad Križevci bi trebao prilikom kreiranja gradskog proračuna osigurati novčana sredstva za ovršene ,odnosno blokirane građane grada Križevaca,te navedenu stavku Gradski fond za hitno zbrinjavanje deložiranih,ovršenih, odnosno blokiranih uvrstiti u proračun,te formitati navedeni fond ,odnosno uključiti se u programe pomoći ovršenih i deložiranih, od spriječavanja ili ublažavanja uzroka samih ovrh, uplatom u Fond za hitno zbrinjavanja deložiranih, pa do osiguravanja stambenih jedinica za stambeno zbrinjavanje deložiranih i beskućnika.
  Zbog lošeg ZL.ovršnog zakona ,odnosno instituciji “BLOKIRANI” koji je na snazi, a pogoduje FINI ,,javnim bilježnicima, odvjetnicima ,bankama moja cijela četveročlana obitelj je u blokadi već 7 godina,osim maloljtne kćeri. S poštovanjem!

  Dukši Damir
  Kalničke punte 15
  48260 Križevci
  Kontakt:09191992165

Komentari su zatvoreni.