UDVDR Podružnica Koprivničko-križevačke županije na 23. Državnom sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH

UDVDR Podružnica Koprivničko-križevačke županije sudjelovala je na 23. Državnom sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH koje je održano u Velikoj Gorici. Našu županijsku veteransku Podružnicu predstavljalo je 50-ak članova udruge, koji su se na natjecali u osam sportskih disciplina. Ukupno je sudjelovalo oko 1200 branitelja u 21 ekipa iz svih podružnica UDVDR RH.

Susret veterana započeo je velikim mimohodom svih sudionika ulicama grada Velike Gorice, nakon čega je slijedilo svečano otvaranje Natjecanja. Tijekom cjelodnevnih, iznimno zanimljivih sportskih susreta naša županijska Podružnica je u ukupnom poretku osvojila vrlo dobro 10. mjesto između 21 županijske ekipe. Najbolji rezultat ostvaren je u malom nogometu gdje je osvojeno treće mjesto. Pojedinačno imamo i najboljeg strijelca malonogometnog turnira, Josip Ptičar sa postignutih 11 pogodaka.

Nakon svečanog završetka proglašenja pobjednika natjecanja po sportovima, organizator je za sve natjecatelje i goste priredio zajedničku večeru i lijepo druženje uz odličan tamburaški sastav Fijaker koji je napravio sjajnu atmosferu za veterane Domovinskog rata.

Predsjednik UDVDR RH general Đuro Dečak na kraju je zahvalio domaćinu Gradu Velika Gorica na uspješnoj organizaciji natjecanja i svim okupljenim veteranima na sudjelovanju, uz poruku da se vide dogodine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.