Osnovna škola „Vladimir Nazor“ uspješno provela Erasmus+ projekt „Suvremena škola“

Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Križevci uspješno je provela jednogodišnji Erasmus+ KA1 projekt koji se zvao „Suvremena škola“. Riječ je o najvećem EU projektu za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport usmjeren jačanju znanja i vještina te unaprjeđivanju obrazovanja i rada.

Projekt je ovaj tjedan predstavila Andrea Katanović Babić istaknuvši kako su ovaj projekt proveli s ciljem internacionalizacije škole i razvoja digitalnih vještina, a proveden je u tri koraka. Prvi korak bio je mobilnost gdje je svaki nastavnik boravio pet dana u jednoj od EU zemalja nakon čega su prenosili stečeno znanje ostalim učiteljima i učenicima.

U ovom projektu su sudjelovali nastavnici Andrea Katanović Babić, Tara Medaković, Ivana Begović, Gordana Novak, Velibor Gojić i ravnatelj škole Igor Brkić koji su jučer predstavili svoje mobilnosti i znanja koja su stekli. U ime Grada Križevaca, predstavljanju projekta prisustvovao je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Vezano

Komentari su zatvoreni.