U gradskoj upravi upriličen prijem za policijske službenike

Povodom Dana policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila, križevački gradonačelnik Mario Rajn upriličio je danas prijem za policijske službenike Policijske postaje Križevci. „S obzirom da smo prošle godine proglašeni petim najsigurnijim gradom, u mnogo vidova je ovo upravo rezultat Vašeg djelovanja i na tome vam zahvaljujem,“ istaknuo je gradonačelnik Rajn uputivši čestitku policijskim službenicima povodom njihovog Dana.

Također je pohvalio suradnju Grada i Policijske postaje Križevci u sklopu akcije „Grad Križevci – prijatelj djece“, ponovnom vraćanju Jedinice prometne mladeži te u ostalim aktivnostima.

Zahvalu gradonačelniku na prijemu ispred policijskih službenika uputio je načelnik Policijske postaje Križevci Dražen Pečarić osvrnuvši se na stanje sigurnosti: „Tijekom ove godine možemo biti statistički zadovoljni u dijelu sigurnosti, ali volim naglasiti da stanje sigurnosti trebaju uvijek ocijeniti i osjetiti građani našeg grada.“

Načelnik je također pohvalio suradnju Grada i Policijske postaje i naglasio kako će i dalje kroz preventivne akcije i programe raditi na sigurnosti građana Križevaca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.