U Gradskoj knjižnici predavanje ‘Od čitanja u ranoj dobi do školskog uspjeha’

Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci i Centar za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji Vrtuljak pozivaju na javno predavanje “Od čitanja u ranoj dobi do školskog uspjeha”, koje organiziraju povodom Međunarodnog dana pismenosti.

U predavanju će se Maja Krušić, mag. logoped i Nataša Mustić, mag. logoped osvrnuti na važnost čitanja u ranoj dobi i na važnost koju rana pismenost ima na kasnije čitanje i pisanje. Kroz predavanje će objasniti kako se već u ranoj dobi može prepoznati djecu koja pokazuju rizik za specifične poremećaje učenja – disleksiju, disgrafiju i diskalkuliju.

Poseban naglasak predavačice stavljaju na važnost okoline u razvoju rane pismenosti koja se u današnje vrijeme mijenja kao i pismenost općenito. U svom će se predavanju osvrnuti na rad s djecom i predškolske i školske dobi.

Predavanje organiziraju Centar za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji Vrtuljak i Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci, a održava se u ponedjeljak, 10. rujna 2018. u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice s početkom u 17:30 sati. Ulazak je slobodan.

Vezano

Komentari su zatvoreni.