U subotu, 8. rujna još jedna akcija „Sigurno u školu s HAK-om“

Na jučerašnjem sastanku s ravnateljima križevačkih osnovnih škola razgovaralo se o održavanju 50. promotivno preventivne akcije „Sigurno u školu s HAK-om“. Sastanak je održao pročelnik gradskog Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, a prisustvovali su i mu i predstavnik Policijske postaje Križevci Matija Švagelj te tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin koji je ujedno izvijestio o detaljima ovogodišnje akcije.

Akcija će se održati u subotu, 8. rujna na Strossmayerovom trgu s početkom u 10,00 sati. Mogu sudjelovati sva djeca vrtićke dobi i učenici prvih razreda osnovnih škola, a svako će dijete na kraju dobiti i prigodan znak pažnje. Cilj ove akcije je skrenuti pozornost vozačima na početak školske godine i na veći broj djece koja sudjeluju u prometu.

Na sastanku se razgovaralo i o rasporedu predavanja koje će održati policijski službenici za učenike prvih razreda i roditelje u sklopu akcije „Poštujte naše znakove“ s ciljem edukacije o pravilnom sudjelovanju u prometu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.