Druga konferencija ‘CrisCon’ spaja znanje i tehnologiju 22. rujna u Križevcima

Razvojni centar i tehnološki park u Križevcima će u subotu, 22. rujna 2018. godine biti središnje mjesto okupljanja informatičke zajednice i obrazovnih stručnjaka, na drugom izdanju cjelodnevne konferencije “CrisCon” pod sloganom “Spajamo znanje i tehnologiju”.

S ciljem dijeljenja znanja i povezanosti informatičke i obrazovne zajednice u Hrvatskoj te promicanja Križevaca kao sredine koja potiče razmjenu znanja, izvrsnost te informacijske i komunikacijske tehnologije, u radu konferencije će sudjelovati ugledna imena hrvatske znanosti i obrazovanja te informatički stručnjaci, među kojima i:

Lidija Kralj, prof., pomoćnica ministrice za strategiju i opće obrazovanje, Ministarstvo znanosti i obrazovanja; prof.dr.sc. Ivica Puljak, redoviti je profesor fizike na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu; doc.dr.sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra; Igor Pavleković, Account Technology Strategist, Microsoft Hrvatska; Ljubo Brodarić, Senior System Engineer , Siemens Convergence Creators d.o.o.; Tomislav Bronzin, MVP, CEO, CITUS d.o.o.; Željka Knezović, IT Consultant, Mobendo d.o.o.; Tomislav Čut, voditelj odjela sistem integracija, Končar – elektronika i informatika d.d.

Trideset i pet predavača, sve redom uglednih stručnjaka u područjima informatike i obrazovanja, profesionalaca i entuzijasta te učitelja i profesora, održat će predavanja u čak pet konferencijskih smjerova: Edukacijski smjer, Razvoj softvera, ITPro-On-Premises, ITPro Cloud, PMI smjer.

Cijena kotizacije je 200 kuna, uz popust za studente 50%, a Edukacijski smjer je besplatan za sve učitelje i profesore te će se bodovati kao stručno usavršavanje uz obaveznu prijavu na web sjedištu Agencije za odgoj i obrazovanje.

Okupljanje sudionika predviđeno je od 8 sati, a službeno otvorenje u 9 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima. Radni dio konferencije održava se u Razvojnom centru i tehnološkom parku, u Srednjoj školi Ivan Seljanec te u Gradskoj knjižnici Franjo Marković u Križevcima. Sve lokacije su na međusobnoj udaljenosti 5-10 minuta hoda.

Vouchere za super popuste za članove communityja, studente i učitelje te profesore potražite na Facebook stranici konferencije, a registraciju, ulaznice i detaljan program na web sjedištu konferencije. Organizatori jamče zanimljiva predavanja, super predavače i mnoštvo interesantnih tema. Medijski pokrovitelj konferencije je portal Križevci.info.

Vezano

Komentari su zatvoreni.