U PORA-i održana info radionica za poduzetnike

Foto: PORA

U organizaciji PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica i HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, a u okviru projekta „ATM for SMEꞌs“, u utorak, 28. kolovoza održana je informativna radionica za poduzetnike o Otvorenom pozivu „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina“ Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Okupljenim poduzetnicima u ime Koprivničko-križevačke županije obratio se zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je istaknuo važnost korištenja ovih bespovratnih sredstava, a u okviru radionice održana je i prezentacija o uvjetima prijave, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima te procesu prijave i provedbe projekata.

Ovim Otvorenim pozivom poduzetnicima je na raspolaganju 7.500.000,00 kuna dok intenzitet potpore za poduzetnike iznosi do 100% prihvatljivih troškova. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 50.000,00 kuna, a najviši iznos 200.000,00 kuna. Prijava se podnosi Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta neposredno ili putem pošte, zaključno do 24. rujna 2018. godine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.