DVD Đurđic pobjednik vatrogasnog natjecanja u Erdovcu

Članovi Dobrovoljno vatrogasnog društva Đurđic po treći su puta osvojili naslov prvaka na gradskom vatrogasnom natjecanju čime su dobili pehar u trajno vlasništvo. Natjecanje je održano u nedjelju pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, a domaćin je bilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Erdovec.

Sve zajedno nastupilo je 37 ekipa koje su na početku natjecanja pozdravili zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić i župan Darko Koren. Pehare najboljima uručio je gradonačelnik Križevaca Mario Rajn koji je pri tome zahvalio organizatorima natjecanja i istaknuo svoj ponos velikim brojem najmlađih koji su se danas okupili na natjecanju unatoč lošem vremenu. Natjecanju su prisustvovali saborski zastupnik Branko Hrg  te predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović.

Što se tiče pojedinačnih rezultata, u kategoriji članovi „A“ prvo mjesto osvojio je DVD Novaki Ravenski, drugo DVD Stara Ves, a treće DVD Đurđic. U kategoriji članovi „B“ prvo je mjesto također osvojio DVD Novaki Ravenski, drugi je bio DVD Raven, a treći DVD Sveti Martin. U kategoriji žene „A“ prvo je mjesto osvojio DVD Srednji Dubovec, drugo DVD Đurđic, a treće DVD Lemeš Križevački, dok je u kategoriji žene „B“ prvo mjesto osvojio DVD Majurec.

DVD Đurđic osvojio je prvo mjesto u kategoriji muška mladež, drugi je bio DVD Erdovec, a treći DVD Novaki Ravenski. DVD Đurđic također je osvojio prvo mjesto i u kategoriji ženska mladež, dok je drugo mjesto pripalo DVD-u Križevci. Kod muške djece od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojio je DVD Lemeš Križevački, drugo DVD Vojakovački Kloštar, a treće DVD Đurđic, dok je kod ženske djece od 6 do 12 godina prvo mjesto pripalo DVD-u Đurđic.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.