Grad Križevci i dalje subvencionira prijevoz učenika srednjih škola i studenata

Grad Križevci i ove će godine subvencionirati 20 posto cijene mjesečne ili polumjesečne putne karte učenicima srednjih škola i redovitim studentima s prebivalištem na području grada Križevaca.

Pravo na subvenciju moći će ostvariti redoviti studenti u željezničkom prometu na relacijama od Križevaca do mjesta studiranja i natrag te u autobusnom prometu na relacijama od mjesta stanovanja do Križevaca i natrag.

Također, ovu subvenciju mogu iskoristiti i učenici srednjih škola u autobusnom i željezničkom prometu ukoliko se usmjerenje koje su upisali ne provodi u srednjim školama na području grada Križevaca.

Kako bi ostvarili subvenciju, redoviti studenti i učenici srednjih škola trebaju doći u Gradsku upravu soba 22/I po potvrdu koju izdaje Upravni odjel za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam.

U proračunu Grada Križevaca za subvencioniranje cijene prijevoza učenika srednjih škola planirano je 30.000,00 kuna, dok je za redovite studente osigurano 130.000,00 kuna.

Vezano

Komentari su zatvoreni.