Inicijativa ESPR oživljava dobrotvorni turnir u odbojci na križevačkom gimnazijskom igralištu

U subotu, 18. kolovoza 2018. turnir u odbojci vraća se na gimnazijsko igralište u Križevcima. Nakon dvije godine prekida, ESPR Inicijativa oživljava tradiciju vrlo popularnog dobrotvornog turnira u odbojci, a po završetku turnira održat će se i Phoenix 9 party za sve natjecatelje i gledatelje.

Otvaranje turnira obilježit će revijalna utakmica između gradonačelnika grada Križevaca, Marija Rajna i njegovog tima, te organizatora samog događanja. Za tri prvonagrađena natjecateljska tima osigurane su i nagrade – pehari, novčana nagrada te poklon bonovi. Prijave timova su ograničene, kotizacija iznosi 100 kuna po timu, a pravila i obrazac prijave svi zainteresirani mogu pronaći ovdje.

Po završetku turnira započet će Phoenix 9 party, prvi ESPR-ov party na otvorenom. Party-i u organizaciji Inicijative sada su već poznati po okupljanju mnogobrojnih mladih, željnih dobre glazbe i zabave, a ovo će biti deveta takva prilika po redu. Zaduženi za dobar provod bit će MONKSi, dvojica mladih DJ majstora, koji će donijeti dašak atmosfere sa Zrća u Križevce.

Vrijedi spomenuti i dobrotvorni karakter ovih događanja – sakupljene kotizacije i prilozi donirati će se za nabavku građevinskog materijala, kojim će učenici srednje škole Ivan Seljanec pomoći svojoj kolegici iz školskih klupa u poboljšanju životnih uvjeta. Partneri ovih događanja su Grad Križevci, Restoran Tomislav Križevci, Grafocentar, Pekara Mlinček, Caffe bar Replay i RokiPRINT.

Inicijativa ESPR okupila se 2014. godine, u pokušaju da nadomjeste nedostatak kvalitetnih zabavnih sadržaja za mlade u svojoj lokalnoj sredini. S obzirom na zajednička područja rada, od 2017. godine Inicijativa, djeluje pod okriljem udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca koja ESPR-u pruža svu potrebnu podršku u provedbi programa Inicijative.

Vezano

Komentari su zatvoreni.