Delegacija Grada Ogulina posjetila Križevce i obišla bivšu vojarnu

Gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina Željko Stipetić u pratnji suradnika posjetili su prošli četvrtak Križevce gdje su ih dočekali gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.

Cilj posjeta delegacije bio je upoznati se investicijama na prostoru bivše vojarne u Križevcima s obzirom da je u Ogulinu za sada njihov prostor bivše vojarne neiskorišten.

Gradonačelnik Rajn predstavio je investicije na tom području kao što su Gradska knjižnica „Franjo Marković“, Dječji vrtić „Čarobna šuma“, Dom za starije i teško bolesne odrasle osobe Senior Care, Poliklinika Medikadent, Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci te na kraju Razvojni centar i tehnološki park Križevci. Upoznao ih je i s projektom Križevački sunčani krovovi zahvaljujući kojem će se uskoro postaviti sunčana elektrana na krovu Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci.

Gradonačelnik Ogulina Domitrović pohvalio je Križevce i ove investicije i spomenuo neke od investicija koje bi Grad Ogulin htio ostvariti na prostoru svoje bivše vojarne.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.